ŠTA JE TO SA FORUMOM ?

Obavestenja za korisnike foruma...

Moderators: DarkoNS, Dragan-Senta, BracaKikinda

Keywords for this topic
forumom, smo, nas, sto, bilo, šta, koliko, sve, nema, kao

ŠTA JE TO SA FORUMOM ?

Postby miki » Thu Jul 25, 2019 6:54 pm

Prepao sam se ovih dana kada vas nije bilo "on line".Pomislio sam da se ovaj najbolji forum trajno ugasio.Na srecu nije,ali koliko smo "aktivni" izgleda da smo se mi , clanovi"ugasili".Zasto?Setimo se koliko je ovaj forum bio posecen,koliko smo bili aktivni,koliko smo se druzili,koliko smo naucili od iskusnih sarandzija,pa onda Bracina licitacija za novu godinu,sve to je bilo ono sto nas je odrzalo.A sada,sve je stalo.Zasto?Voleo bi da cujem misljenje i drugih clanova Foruma.
Poz.za sve!
User avatar
miki
 
Users Information Users Information
 

Re: ŠTA JE TO SA FORUMOM ?

Postby Milos » Tue Jul 30, 2019 9:00 am

Pozz Miki,

Vidis da cak nema vise niko ni da ti odgovori. Po meni ima tu vise faktora. Neki smo ukljucujuci i mene tu malo, zapostavili nas hobi, malo nas pojeli iskreno i ostali javne mreze tipa FB i a i neki clanovi nazalost su nas zauvek i napustili koji su bili okosnica i pokretaci nekih tema kao sto je nas dragi Senta.
Meni je iskreno sve bilo to mnogo simpaticnije kad je bilo u povoju kad smo se svi u glavu znali.
Ja namerno ne gasim sajt i nastavicu da ga odrzavam koliko god mi to moje slobodno vreme dozvoljava iz cisto nekih sentimetalnih razloga. Oni koji posecuju slobodno nek oglasavaju ako imaju sta da prodaju ili zamene svoj pribor pa eto i na taj nacin neka vajda od ovig sajta kome sledece godine se navrsava 20 godina od postojanja...
===============================
http://www.youtube.com/watch?v=6J7ri91oVcM
User avatar
Milos
 
Users Information Users Information
 


Return to Obavestenja

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests

 Main Menu